TredA-in novi brend Remove, mjenja pravila depilacije! Uzimajući u obzir čitav proces koji daje rezultate, Remove vas vodi do uspješne depilacije kroz 3 faze: "Priprema za depilaciju", "depilacija", i "poslije depilacije"... Remove je brend za samouvjerene ljude koji percipiraju život na drugačiji način, stavljajući prioritet na inovacije u različitim proizvodima za depilaciju.

Osiguravanjem većine svojih proizvoda patentima, Remove ima namjeru korisnicima ponuditi lako, ugodno i uspješno iskustvo depilacije kroz svoje inovacije.

Kompanija je osnovana 2006 godine. Proizvodi se baziraju na upotrebi kvalitetnog voska na bazi prirodnog ulja. Treda nastoji razumjeti i rješavati potrebe kupaca, te koristi tehnologiju kako bi osigurala najbolji kvalitet proizvoda i priuštila prihvatljivu cijenu svojim kupcima.

Danas, TredA čini život potrošača lakšim sa Blenior i Remove brendovima i obezbjeđuje da oni budu dio ugodnog procesa depilacije..

Nastavljajući istraživati kako bi učinili sretnim milione kupaca u Turskoj i širom svijeta, kroz svoju paletu proizvoda koju obnavlja i proširuje iz dana u dan, TredA misli globalno i djeluje lokalno proučavajući potrebe kupaca u svakoj zemlji.

NAŠI CERTIFIKATI

Certifikati Dermatoloških testova

ISO 9001
ISO 22716
Sağlık Bakanlığı GMP
FSC